Albaniserien

RESERVEHOLD LYDER FORKERT I DALUM-TRÆNERS ØRER

RESERVEHOLD LYDER FORKERT I DALUM-TRÆNERS ØRER

Hvis du skulle stå for kåringen af ”Efterårets-spiller”, hvem ville så løbe med kåringen og hvorfor?
– Marcus Harder blev årets spiller på AS! En spiller som altid går forrest og som med hans gode fysik altid giver sig fuldt ud! Marcus har udviklet sig gennem efteråret og blevet mere og mere afgørende for at holdet har en god balance mellem det offensive og den defensive base.

Hvem var efterårets “unge-stjerneskud” hos jer og hvordan vil du beskrive ham som spiller?
– Nu har gennemsnitsalderen været på de ca 21 år, så der er pænt med muligheder at tage mellem. Lucas Winkelmann på målet har endnu ikke tabt en senior kamp ( 7 sejre og 2 uafgjorte) og har været rigtig stærkt for holdet. Af alle de AS kampe jeg har set denne sæson, har jeg ikke set en bedre målmand i rækken end Lucas! Han er ung og vil også et tidspunkt møde noget modgang, men jeg er sikker på, at han hurtigt vil klare dette. Står han mindst på samme niveau i foråret så redder han mange point hjem!

Hvordan har træningskulturen været i løbet af efteråret og hvordan er sammenholdet på jeres hold?
– Vi er en trup som er smal men består af drenge som vil holdet og hinanden. Vi er et 2.hold men vægter at spille med den kerne af spillere som træner sammen på AS. Vi ligger i snit på 2,5 spillere fra 2.div- så at kalde os et reservehold vil lyde forkert i mine øre! Drengene træner godt og koncentreret.

Forventer du I får nyt blod ind i truppen og ligger der også triste afgange og venter?
Forventer samme trup med de her gutter, dem som er i truppen er Dalum drenge og vil også få tilbud andre steder fra, men de vil Dalum og har det godt hvor de er. Måske komme der nye til, men vi opsøger ikke selv, og skal vi tage spillere ind, så skal det være fordi de kan tage kampen op om en start 11.