Fyn Serie 1 Pulje 2

KILDEMOSENS-ANGRIBER: JEG VAR ALDRIG I TVIVL

Foto: Kildemosens Boldklub

Hvis du skulle stå for kåringen af ”Efterårets-spiller”, hvem ville så løbe med kåringen og hvorfor?
– Vi har flere der har gjort det rigtig godt, men da jeg så spørgsmålet var jeg aldrig i tvivl, en mand der går forrest, han er med til alle kampe, han prioritere fodbolden og holdet højere end noget andet, han er et monster på banen, også spiser han op! Vores elskede anfører Simon Lund Larsen!

Hvem var efterårets “unge-stjerneskud” hos jer og hvordan vil du beskrive ham som spiller?
– Jamen vi har jo fået en ung talentfuld spiller ind, på blot 19 år. han er både flyvende på og udenfor banen, den røde tasmanske djævel ville nogle kalde ham, når han først får kridtet skoene, og damerne bliver lagt ned på Abar. Desværre en ung fyr der har let til skader, og på et halvt år har formået at brække både håndled og storetå, men på trods af det har scoret 5 mål, godt gået CP.

Hvordan har træningskulturen været i løbet af efteråret og hvordan er sammenholdet på jeres hold?
– Jeg syntes vi har en rigtig fin træningskultur, Vi er en flok drenge der elsker at være sammen, og glæder os til vi skal til fodbold, fordi vi har det så godt i klubben og med hinanden, så tror ikke man på dette niveau kan finde meget bedre træningskultur.

Forventer du I får nyt blod ind i truppen og ligger der også triste afgange og venter?
– Vi får krøltoppen tilbage, haaaa’ sindsyg hurtig! Sjøstrøm har været væk i et lille år, og hold op en forstærkning, han har et tyngdepunkt som Messi, en hurtighed som Mbappe, og et spark som Ronaldo, header dog som en skildpadde, men her er bestemt en spiller de andre hold skal frygte. Ingen umiddelbare afgange, måske en målmand, som bliver svær at erstatte, da Søren er en sublim keeper!