Jylland Serie 1 Pulje 8

AGF-TRÆNER: HVOR GÅR GRÆNSEN?

FOTO: Kim Kristiansen, AGF-træner

Hvis du skulle stå for kåringen af ”Efterårets-spiller”, hvem ville så løbe med kåringen og hvorfor?
– Der er nogen der har skilt sig positivt ud i vores pulje og efterfyldt et solidt aftryk. Selv har vi et ungt hold med nogle spillere der har nogle spændende spidskompetencer. Kan vi få foldet det ud, så er det dem man efter en sæson vil fremhæve. Der kunne være flere om buddet i hele vores pulje og derfor vil jeg undlade at udvælge en. Dem der skal nævnes har været nævnt tidligere.

Hvem var efterårets “unge-stjerneskud” hos jer og hvordan vil du beskrive ham som spiller?
– Hvor går grænsen for at være ung? Vi har Mads Nielsen som er ny og er sindsygt spændende. Hvis han kan komme udover kanten i kampene og får scoret nogle mål. Så kan han blive det fremadrettet. Derudover har vi haft Joakim Ryø som har spillet nogle fantastiske minutter for holdet. En energi bombe samt en fantastisk person.

Hvordan har træningskulturen været i løbet af efteråret og hvordan er sammenholdet på jeres hold?
– Personligt synes jeg ikke den har været helt god nok. Til gengæld så synes jeg at vi er ved at have en homogen trup med en masse fantastiske gutter. Det kan veje op for meget og rykke meget. Men vi skal blive en lille smule bedre til at passe vores træning. Jeg tror på et godt træningsefterår som forhåbenligt afspejler sig på banen når kampene ruller.

Forventer du I får nyt blod ind i truppen og ligger der også triste afgange og venter?
– Vi mister lidt. Men jeg håber på noget defensiv tilgang der kan gøre vores hold og præstationer mere stabile. Vi sluttede godt af med kun et nederlag de sidste 8 kampe. Så vi er optimistiske. Skal vi med i toppen. Så kræver det lidt tilgang som kan være til at træne godt, være med til at vi præsterer kontinuerligt og hvis der gemmer sig en der kan banke nogle bolde i kassen er det jo helller ikke dumt. Vigtigst er det, at man har lyst til at være en del af vores hold hvor specielt omklædningen er vigtigt