København Serie 1 Pulje 2

IF FØROYAR-CHEF: ET LOKALBRAG MOD CSC ER ALTID EN FORNØJELSE

IF Føroyar. Foto: Pia Hersild

Hvilken kamp vil du fremhæve som jeres “svendestykke” i efteråret og hvorfor peger du på denne?
-Vores svendestykke var vores første kamp i sæsonen mod Jægersborg. Efter en lang sæson 2018/2019 i Københavnsserien med nedrykning, udskiftninger af spillere og træner, så var det her vi vilde rejse os igen. Det gjorde vi med en 5-4 sejr på udebane.

Er I hen over efteråret gået fra banen med følelsen af I ikke leverede det I kunne – hvis ja, hvad gik galt?
– Vi leverer altid det bedste vi har. Vi har gennem hele sæsonen haft store problemer med at score på vores chancer, så følelsen har altid været rettet mod skuffelsen af brændte chancer istedet for skuffelsen over præstationen.

Hvordan har det set ud tilskuermæssigt for jer og har I også haft opbakning, når i har været på udebane?
– På hjemmebane har vi mellem 0 og 20 ÍF Føroyar tilskuere. På udebane mellem 0-5 ÍF Føroyar tilskuere. Det ku’ ha været værre

Hvis du skulle fremhæve en udebane, hvilken vil du så fremhæve og hvorfor er det et godt sted at spille?
– CSC hjemmebanen på Kløvermarken er dejlig. Kløvermarken er et super fedt sted, hvor vi til dagligt også holder til. CSC dukker altid op med gode stole til udeholdet, masser af tilskuere, speakere, fight på banen og en god omgang toast i caféen. Et lokalbrag mod CSC er altid en fornøjelse, også på udebane.

Hvem har og hvorfor spyttet mest i bødekassen i løbet af efteråret og hvad er jeres ”sjoveste bøde” i bødekassen?
– Vi bruger ikke bødekasse. Det nærmeste vi kommer bødekasse er til træning. Efter opvarmning med “4 mod 2” har vi altid minimum 20 stk burpees som straf til dem som slutter “inde i midten” når tiden er gået. I løbet af efteråret er vores søde angriber Karstin Højgaard den store vinder med ca.1000 burpees. Sikke nogle biceps han har fået.