DER ER MANGE ILDSJÆLE I BV OKSBØL

BOLDKLUBBEN VESTKYSTEN BOLDKLUBBEN VESTKYSTEN

Hvilken kamp vil du fremhæve som jeres “svendestykke” i efteråret og hvorfor peger du på denne?
– Vi havde rigtig mange flotte og veludførte kampe, men jeg må fremhæve et par store sejre over Billund og Krogager. Godt nok var det hold der lå i bunden og vi i toppen. Men på det her niveau kan man tabe til alle hvis ikke man tager opgaverne seriøst. En evne vi måske har manglet. Vi har før haft mulighed for store sejre men ikke haft koncentrationen til at gøre arbejdet ordenligt. Det formåede vi i de 2 kampe. Det var en fornøjelse at se og jeg håber holdet lærte noget af det. Jeg så gerne vi altid var lige så ærgerrige uanset hvem modstanderen er.

Er I hen over efteråret gået fra banen med følelsen af I ikke leverede det I kunne – hvis ja, hvad gik galt?
– Både og. Vi havde et par kampe efter vi var rykket op hvor indstillingen nok var lidt lad. I hvert fald fra nogen. Men efter en go sæson med stærke præstationer og en hård periode forinden, er det vidst kun naturligt at være lidt mentalt træt. Uanset hvad fik vi stadig resultater mod gode hold så det er en styrke jeg tager med videre.

Hvordan har det set ud tilskuermæssigt for jer og har I også haft opbakning, når i har været på udebane?
– Jeg synes vi er priviligeret i Boldklubben Vestkysten. Der kommer som regel Altid en del tilskuere til vores kampe. Om de kommer for at se fodbold eller blot samle op på igen der gik i vores lille samfund ved jeg ikke. Det betyder heller ikke alverden for mig. Det vigtige er at de kommer og har en go oplevelse. Så kommer de nok igen og måske tager de så nogen andre med næste gang. Det er altid sjovest at spille når der er en go stemning. Heldigvis er der mange ildsjæle der bruger energi på at gøre vores lille stadion hyggeligt og gæstfrit.

Hvis du skulle fremhæve en udebane, hvilken vil du så fremhæve og hvorfor er det et godt sted at spille?
– Jeg synes faktisk det er en fornøjelse at komme rundt på de forskellige stadions. Det kan være af forskellige årsager. Uanset hvor man kommer, fornemmer man at frivillige kræfter gør hvad de kan for at man føler sig velkommen. Jeg har ikke været noget sted med dårlig stemning eller dårlig service endnu. Tvært imod. Der er altid steder hvor der er mere liv end andre, men jeg ved også at det ikke altid er nemt at skaffe frivillige til at varetage de forskellige opgaver og så må man prioritere.

Hvem har og hvorfor spyttet mest i bødekassen i løbet af efteråret og hvad er jeres ”sjoveste bøde” i bødekassen?
– Vi har ikke haft en fungerende bødekasse i er par sæsoner. Men måske var det et punkt til den nye sæson. Det giver jo altid lidt ekstra humør til et omklædningsrum hvis nogen glemmer et par støvler eller det der er værre.