Danmarksserien Pulje 3

EN “LORD” MED SUCCES I HERNING FREMAD

Herning Fremad

Hvem var manden med målene og hvor mange mål scorede han i løbet af efteråret?
– Thomas ‘Lord’ Lauritsen stod for 12 af vores 28 mål i efteråret og han blev samtidig også den mest scorende i rækken, so far. En rigtig stor præstation af den unge angriber og også én af de største kilder til vores succes!

Hvilken spiller har i efteråret flest gange haft næstsidste fod på bolden inden der blev scoret?
– Det er vel nok også Thomas eller måske en Mathias Morgenstern, det er jeg faktisk ikke helt sikker på? Stephan Kedde Nielsen har også været en lille assistkonge.

Hvem har I stregen og hvordan vil du beskrive ham som målmand og hvad er hans største forcé?
– Vi har Sebastian Andreasen på stregen ! Han har haft en stor sæson for os. Han har reddet mange point hjem til Fremad ! Hans helt store force er hans reaktioner på stregen og rigtige gode udspark! Han har godt nok også haft 2-3 kæmpe kogere, i denne sæson, som han ellers ikke plejer have så mange af. Men det har givet lidt drillerier til træning og så tror jeg også det vil give ham lidt ekstra motivation frem mod 2020, så han får elimineret de småfejl som kom i efteråret.

Hvad har i din optik været jeres 10´er øjeblik i efteråret og hvorfor står dette klarest i din erindring?
– Som et individuelt 10’er øjeblik, så var det nok Mathias Morgensterns 0-2 mål i Odder ! Han brager den ind 35 meter udefra! Hele stadion så måbende til mens den fløj ind bag en chanceløs keeper. Et ægte 10’er øjeblik !!