Jylland Serie 1 Pulje 8

AGF-TRÆNER: SOM AT SE MESSI I EL CLASSICO

FOTO: AGF

Hvem var manden med målene og hvor mange mål scorede han i løbet af efteråret?
– En af vores udfordringer var i starten at komme frem til chancer. Det fik vi justeret på og jeg synes i den grad vi havde kampe hvor vi producerede rigtig mange chancer. Men så kom næste udfordring, at putte dem i kassen. Det fik vi aldrig rigtig løst. En udfordring vi håber at kunne løse til foråret. Chancerne har været der og snart bliver de også sparket i kassen.

Hvilken spiller har i efteråret flest gange haft næstsidste fod på bolden inden der blev scoret?
– Som nævnt ovenfor, så har vi ikke scoret vildt mange mål, men både på assist og mål siden har Matias Kyed markeret sig uden at sprænge nogen skalaer.

Hvem har I stregen og hvordan vil du beskrive ham som målmand og hvad er hans største forcé?
– Vi har haft Sander Laursen. En god fyr som har trænet godt og været et frisk pust til vores målmandssetup. Han spillede 3 kampe. Derudover har vi Nikolaj Kristensen som har stået de fleste kampe på andet holdet. En super indpisker der altid er til træning og altid yder hvad han kan. Til sidst har vi Casper Pagh. Utvivlsomt en kanon fyr som laver et kæmpe stykke arbejde for som truppen nyder godt af. Han største force er helt klart hans kælne yderside som får selv både Barbie og Ken til at savle. Hans største udfordring er helt klar, at han bliver ved med at finde de 8 kilo han konstant snakker om, at han har tabt. Han må gemme dem noget bedre til foråret, så de ikke findes så nemt. PT spiller han ikke bold. Vinter halvåret står på spinning i himalaya bjergene med iltmaske efter inspiration fra 86’er holdet. Men tre fantastik gode gutter.

Hvad har i din optik været jeres 10´er øjeblik i efteråret og hvorfor står dette klarest i din erindring?
– Arh det kan jeg ikke lige huske. Det skulle da lige være da Junker aka Valentin kastede op omkring kl. 22.30 til afslutningen. At se ham løbe mellem 15 mand, hoppe over to borde og sparke døren ind til lokummet for derefter at ofre sig til guderne. Som at se Messi i en El Classico. Ser så nemt ud og alligevel ved man bare at det er så svært.