Danmarksserien Pulje 2

SKRIGEBALLON PÅ STREGEN I KARLSLUNDE

Karlslunde IF 8604

Hvem var manden med målene og hvor mange mål scorede han i løbet af efteråret?
– Mahmoud El Khaled var manden med de 5 mål, hvilket er non til at være øverst på listen hos os. Målene er fordelt pænt ud på mange spillere, hvilket er i tråd med dét jeg skrev i indledningen af sæsonen: vi har mange matchvindere. ‘Muddi’ har haft evnen til at være på de rigtige steder på de rigtige tidspunkter, hvilket også er en stor kvalitet.

Hvilken spiller har i efteråret flest gange haft næstsidste fod på bolden inden der blev scoret?
– Uden at kende til assistlisten forestiller jeg mig, at Mark Moesgaard har mange assist. Fillip Bidstrup har også mange aktioner, der fører til mål, men er ikke nødvendigvis næstsidste mand på bolden.

Hvem har I stregen og hvordan vil du beskrive ham som målmand og hvad er hans største forcé?
– Skrigeballonen Patrick Christensen står på stregen for os, hvilket han har gjort godt og reddet mange point i denne sæson. Han er meget verbal og god til at opildne holdet i pressede situationer. Han har udviklet sit spil i feltet og har haft nogle gode redninger fra nærskud.

Hvad har i din optik været jeres 10´er øjeblik i efteråret og hvorfor står dette klarest i din erindring?
– Førnævnte Patrick vil nok gerne have, jeg skriver om de gange han har 3.sidste fod på bolden i målgivende situationer. Vi formår flere gange at sætte mål op helt nede fra bagkæden, hvor Patricks udspark har sat angrebene i gang. Ellers vil jeg nævne vores sidste træning, hvor den fysiske træner deltager i ‘kant’ med flere kanaler til følge. Spillerne var målløse og gik ind før tid efter en tur i manegen hos Frøberg.