Sjælland Serie 1 Pulje 1

KOROPANOV & DEMIRBAS TOPSCORER HOS VB1968

FOTO: VB1968

Hvad var jeres fodboldmæssige højdepunkt i foråret og hvorfor vil du gerne fremhæve netop dette? Samt hvilken kamp står indprentet som den største skuffelse for jer og ”hvad gik galt”?
– Der bliver vi nød til at fremhæve hele april måned, hvor vi vinder alle kampe. Vi starter med at slå Hundested 5-3 og formår at score 19 mål i de 4 kampe. Skuffelsen er så maj måned hvor vi hiver tre point hjem og lader 12 mål gå ind. Der er al for stor forskel på de to måneder. Vi er præget af intern uro i truppen/klubben som bærer præg af resultaterne.

Hvordan skal i bruge sommerpausen – står den på en omgang let sommertræning ind imellem, eller holder i et velfortjent hvil? Samt skal i deltage i nogle sommerturneringer og hvis ja hvilke og hvornår?
– Ærligt talt, så ved vi ikke rigtig noget. Der er ikke meldt noget ud omkring træningsopstart. Så det må vi kigge på.

Hvem har været jeres X-Faktor – den afgørende mand der har løbet de ekstra meter og kæmpet til sidste blodsdråbe og hvorfor?
– X faktoren; helt klart Ercan Demirbas. Uden tvivl ligaens bedste spiller! Det tror jeg alle klubber kan nikke genkendende til.

Hvem fik netmaskerne til at blafre flest gange og hvem er jeres assistkonge?
– Topscoreetitlen i foråret blev delt mellem Ercan Demirbas og Kristijan Koropanov med 6 mål hver. Assistkongen var Ercan.