Albaniserien

1. HALVLEG MOD ALLESØ VAR FREMRAGENDE FOR OKS

Foto: OKSon Park

Hvad var jeres fodboldmæssige højdepunkt i foråret og hvorfor vil du gerne fremhæve netop dette? Samt hvilken kamp står indprentet som den største skuffelse for jer og ”hvad gik galt”?
– Vi spillede mange gode kampe, men vores første halvleg mod Allesø var fremragende. Vi vandt halvlegen 3-0 men det kunne sagtens have været meget mere. Den største skuffelse må så være 2. halvleg i samme kamp, hvor Allesø kommer tilbage og får 3 – 3 efter en sløj indsats. Vi troede den var hjemme og det udnyttede Allesø flot.

Hvordan skal i bruge sommerpausen – står den på en omgang let sommertræning ind imellem, eller holder i et velfortjent hvil? Samt skal i deltage i nogle sommerturneringer og hvis ja hvilke og hvornår?
– Vi starter officielt den 16. juli, men hele sommeren er der lidt på fodboldfabrikken og på Østerbæksvej, men det er spillerne selv der står for det.

Hvem har været jeres X-Faktor – den afgørende mand der har løbet de ekstra meter og kæmpet til sidste blodsdråbe og hvorfor?
– Ved godt de fleste svarer at det er holdet og det gør jeg også. Både fordi jeg mener det og fordi det er svært at pege en enkelt ud. Vi har været fremragende og det har vi været som hold.

Hvem fik netmaskerne til at blafre flest gange og hvem er jeres assistkonge?
– Det har jeg faktisk ikke helt styr på. Frederik Klingenberg fik gang i målscoringen og scorede en del i foråret og da Anders Kolind kom tilbage i de sidste 4-5 kampe tog han fat,, hvor han sluttede efteråret og bliver rækkens topscorer, selvom han vel blot har spillet halvdelen af kampene, hvis man tager hele sæsonen. Det er sgu stærkt!