Fyn Serie 2 Pulje 4

B67 GØR SPILLERNE KLAR TIL SERIE 1

Foto: B67

Hvad var jeres fodboldmæssige højdepunkt i foråret og hvorfor vil du gerne fremhæve netop dette? Samt hvilken kamp står indprentet som den største skuffelse for jer og ”hvad gik galt”?
– Man husker altid bedst sin sidste kamp, og det vil jeg også kalde vores højdepunkt i foråret. Vi spiller en super flot kamp mod Svendborg og vinder flot 10-1 og leverer endelig en rigtigt flot kamp med mange virkelig flotte mål. Dette resultat kommer efter en lidt hård periode, hvor efter vi rykkede op et par runder før, mistede pusten, og ikke kunne præsterer på det niveau vi forventer af vores spillere. Det var også i denne periode vores største skuffelse kom, med voves nederlag på 0-1 til Tårup, en kamp vi aldrig må tabe.

Hvordan skal i bruge sommerpausen – står den på en omgang let sommertræning ind imellem, eller holder i et velfortjent hvil? Samt skal i deltage i nogle sommerturneringer og hvis ja hvilke og hvornår?
– Vi giver spilleren en velfortjent ferie og starter op igen tirsdag d. 23/7. Vi når at have tre træningskampe med dygtige modstandere, for at gøre os klar til serie 1, hvor niveauet er en del højere end vi er vandt til. Vi er også tilmeldt ØB Cup igen i år, og som sidste år går vi efter at vinde dette stævne igen.

Hvem har været jeres X-Faktor – den afgørende mand der har løbet de ekstra meter og kæmpet til sidste blodsdråbe og hvorfor?
– Der er mange måder at være afgørende på, men vi kommer ikke ud over vores topscorer Mikkel Rasmussen igen har haft en flot sæson med 23 mål og 16 assist. Så vil jeg også nævne 2 af vores dygtige midtbanespillere der begge har holdt et meget højt niveau hele sæsonen igennem Gajan og vores anfører Rasmus Ehlers. Og her til sidste del af sæsonen fik vi igen glæde af den hjemvendte søn Ruben Møller, som nåede at være med de sidste 5 kampe som gavn 9mål og 8 assist, super flot.

Hvem fik netmaskerne til at blafre flest gange og hvem er jeres assistkonge?
– Vores top 3 topscorer blev:  Mikkel 23, Øzkan 19, Berkay 17 mål. Assist top 3: Mikkel 16, Ehlers 12, Øzkan 11, Berkay 10.