Sjælland Serie 2 Pulje 2

VALLENSBÆK FREMHÆVER OLI SOM HOLDETS X-FAKTOR

FOTO: Vallensbæk

Hvad var jeres fodboldmæssige højdepunkt i foråret og hvorfor vil du gerne fremhæve netop dette? Samt hvilken kamp står indprentet som den største skuffelse for jer og ”hvad gik galt”?
Højdepunkterne må være vores to kampe i Ballerup mod Ballerup bk og Bsf. Kampen mod Ballerup bk fordi vi tager ud til Ballerup vores direkte konkurrent om oprykningspladsen og vinder 3-1. Det var en meget vigtig kamp for os.
Og så er der kampen også i Ballerup bare mod bsf, som vi vinder 8-0 og som vi vidste vi skulle vinde for at holde fast i vores 2 plads. Og da vi efter kampen kan se at lynge vinder over Ballerup bk, er oprykningen i hus.

Hvordan skal i bruge sommerpausen – står den på en omgang let sommertræning ind imellem, eller holder i et velfortjent hvil? Samt skal i deltage i nogle sommerturneringer og hvis ja hvilke og hvornår?
Vi holder 3 ugers pause efter sidste turneringskamp. Så starter vi op igen i uge 29, hvor vi har en masse træning pas og kampe inden det går løs i serie 1.

Hvem har været jeres X-Faktor – den afgørende mand der har løbet de ekstra meter og kæmpet til sidste blodsdråbe og hvorfor?
Jeg tror jeg vil fremhæve vores gammel kendning Oliver “Oli”.  En lille spinkel hurtig teknisk stærk angriber, Som har givet os en ny dimension på toppen.

Hvem fik netmaskerne til at blafre flest gange og hvem er jeres assistkonge?
Jeg tror lige Emil skovbo fik rettet en enkel pind af til sidst, så han kom øverst på listen. Flest assist er Philip, som han selv siger, når man ikke kan bidrage med mål, må man bidrage med det man ellers kan.