Jylland Serie 1 Pulje 8

FRIVILLIG TRÆNING HOS ASA

FRIVILLIG TRÆNING HOS ASA

Hvad var jeres fodboldmæssige højdepunkt i foråret og hvorfor vil du gerne fremhæve netop dette? Samt hvilken kamp står indprentet som den største skuffelse for jer og ”hvad gik galt”?
– Vi har er par gode oplevelser i løbet af sæsonen hvor vi henter nogle vigtige point. Først så kan jeg nævne kampen ude med Hadsten hvor vi i sidste sekund scorer og tager en vigtig sejr med derfra. Men den kamp som klart skabte den fedeste energi i truppen var sejren over Odder som var livsvigtig for os i forhold til senere at sikre oprykningskampe.
Den største skuffelse var så desværre vores oprykningskamp mod Kristrup hvor vi spillede som en pose nødder. Vi hang ikke sammen og spillede mest som en flok børn der var gået på sommerferie.

Hvordan skal i bruge sommerpausen – står den på en omgang let sommertræning ind imellem, eller holder i et velfortjent hvil? Samt skal i deltage i nogle sommerturneringer og hvis ja hvilke og hvornår?
– Størstedelen af os skal nok bare slappe helt af efter en lang og hård sæson. Vi har dog lidt frivillig træning én gang i ugen, men det er ikke noget der har været særlig stor opbakning til indtil videre (læs ingen). Vi har ingen sommerturneringer planlagt, det er vi sgu blevet for gamle til.

Hvem har været jeres X-Faktor – den afgørende mand der har løbet de ekstra meter og kæmpet til sidste blodsdråbe og hvorfor?
– Vores afgørende mand har klart været vores egen Rambo som har givet sig fuldt ud i samtlige kampen og som har løbet meget mere end bare den ekstra meter.

Hvem fik netmaskerne til at blafre flest gange og hvem er jeres assistkonge?
– Vores topscorer har været den selv samme Rambo som nævnt ovenfor. Han plejer ellers ikke at kunne ramme en ladeport, og render for det meste rundt med to ventreskøjter, men han har tanket selvtillid gennem sæsonen og har alligevel scoret en del basser. Vores assistkonge er jeg lidt mere i tvivl om, her tør jeg næsten ikke nævne nogen med fare for at træde nogen over tæerne.