Sjælland Serie 2 Pulje 4

STÆNGERNE SKAL KOMME SIG I FK SYDSJÆLLAND

Foto: FK Sydsjælland

Hvad var jeres fodboldmæssige højdepunkt i foråret og hvorfor vil du gerne fremhæve netop dette? Samt hvilken kamp står indprentet som den største skuffelse for jer og ”hvad gik galt”?
– Højdepunktet må være anden sidste spillerunde mod Fuglebjerg. Vi vinder den kamp 3-0 og spiller fremragende. Der får vi vist hvad vi er lavet af, og hvor gode vi er, når dagen bliver ramt. Skuffelsen er så hjemmekampen mod et (efter min mening) middelmådigt Ørslev hold, hvor vi taber 1-3. Vi ryger for meget med på deres spil, de kan jo ikke andet end at spille med musklerne, slå dødbolde, og det er de gode til. Men mest er jeg skuffet over efterspillet af den kamp, hvor Simon Lynge føler sig nødsaget til at kaste om sig med diverse løgne omkring mig personligt, af flere omgange. Det er på ingen måde acceptabelt

Hvordan skal i bruge sommerpausen – står den på en omgang let sommertræning ind imellem, eller holder i et velfortjent hvil? Samt skal i deltage i nogle sommerturneringer og hvis ja hvilke og hvornår?
– Vi holder et velfortjent hvil. Hovederne skal tømmes og stængerne skal komme sig. Så der bliver nok masser af konditions træning, når der er opstart. Så Max får travlt. Vi stiller op i TOF cup, ude i Toksværd i start august, mener jeg det er.

Hvem har været jeres X-Faktor – den afgørende mand der har løbet de ekstra meter og kæmpet til sidste blodsdråbe og hvorfor?
– Uden tvivl Tobias Kruse. Klart bedste sæson jeg har set ham spille! Han binder defensiven flot sammen, og taber sjældent hovedet efterhånden. Dejligt at se, at han fået en del mere rutine end tidligere.

Hvem fik netmaskerne til at blafre flest gange og hvem er jeres assistkonge?
– Kevin “målhund” Fobian har som altid taget for sig at retterne, når der skal laves mål hos os. I følge statistikkerne på DBU’s app, så er han også den der har lavet flest mål i rækken. Har ikke så meget styr på assist kongen, men Simon Nygaard har flere gange fortalt at han har lavet mange. Så det er bedste bud.