Sjælland Serie 2 Pulje 2

DANIEL PLESS BOMBEDE 28 GANGE FOR BALLERUP

FOTO: Ballerup Stadion

Hvad var jeres fodboldmæssige højdepunkt i foråret og hvorfor vil du gerne fremhæve netop dette? Samt hvilken kamp står indprentet som den største skuffelse for jer og ”hvad gik galt”?
– Det fodboldmæssige højdepunkt var i udekampen mod B. 77, Rødovre. Her rammer alle mand det rette spændingsniveau, og det førte en top-præstation med sig. At vi taber ude mod Lynge i næstsidste runde, og derved misser oprykningen endegyldigt, det var en stor skuffelse. Men vi var stækkede pga skader, og gjorde hvad vi kunne.

Hvordan skal i bruge sommerpausen – står den på en omgang let sommertræning ind imellem, eller holder i et velfortjent hvil? Samt skal i deltage i nogle sommerturneringer og hvis ja hvilke og hvornår?
– Vi holder pause indtil tirsdag d. 16. juli. Vi har dog en enkelt sommerkamp inden, da Manhattan Kickers FC fra USA kommer forbi Ballerup. Vi deltager i Furesø Cup ude i Værløse i løbet af opstarten.

Hvem har været jeres X-Faktor – den afgørende mand der har løbet de ekstra meter og kæmpet til sidste blodsdråbe og hvorfor?
– Det må være Paw Olsen. Han blev kåret som årets vigtigste spiller af sine holdkammerater efter sæsonen.

Hvem fik netmaskerne til at blafre flest gange og hvem er jeres assistkonge?
– Daniel Pless scorede 28 gange for os i alle turneringer i løbet af sæsonen. Patrick Madsen får lavet flest assists med 11 stykker i løbet af sæsonen.