Jylland Serie 1 Pulje 8

AGF-TRÆNER UDDELER STORE ROSER TIL 3 AF HANS SPILLERE

FOTO: AGF

Hvad var jeres fodboldmæssige højdepunkt i foråret og hvorfor vil du gerne fremhæve netop dette? Samt hvilken kamp står indprentet som den største skuffelse for jer og ”hvad gik galt”?
– Vores største skuffelse denne sæson er klart vores to kampe mod Brabrand. To nederlag jeg ikke synes der var nødvendige. Et super hold som altid. Men vi gjorde tingene på en måde der passede lige ind deres måde at gøre tingene på. Og så to gange. Det er vi bedre end. Vores to kampe mod Odder viste den anden side af holdet. Når vi taktisk gør tingene sammen så spiller vi op med de bedste. Og så to fede kampe mod Odder der i mine øjne var rækkens bedste hold. En sejr og en uafgjort og det eneste hold Odder ikke fik 3 point mod var os.

Hvordan skal i bruge sommerpausen – står den på en omgang let sommertræning ind imellem, eller holder i et velfortjent hvil? Samt skal i deltage i nogle sommerturneringer og hvis ja hvilke og hvornår?
– Vi holder pause. Og som altid ved sommerpausen så kommer folk væltende tilbage i dårlig forfatning og på mange forskellige tidspunkter. Så vi må tage det som det kommer. Men overordnet holdet vi pause.

Hvem har været jeres X-Faktor – den afgørende mand der har løbet de ekstra meter og kæmpet til sidste blodsdråbe og hvorfor?
– Det var godt at få Matias Kyed i gang efter en skade. Derudover har Casper Pagh virkelig rykket sig. Og så har Glenn Toftegaard også været outstanding. Der har også været andre gode præstationer også, men det er holdet der er vores stjerne.

Hvem fik netmaskerne til at blafre flest gange og hvem er jeres assistkonge?
– Michael Nyame og Jakob Bach har været flittigt scorende og assisterende. Specielt Jakob Bach har været sublim når han har tålmodighed til at han kan blive sat rigtigt godt op af medspillere. Dejligt at se ham med så meget slutprodukt på sit spil.