Jylland Serie 1 Pulje 7

KRISTRUP-HØJDEPUNKTET 2. HALVLEG MOD HELSTED

KRISTRUP-HØJDEPUNKTET 2. HALVLEG MOD HELSTED

Hvad var jeres fodboldmæssige højdepunkt i foråret og hvorfor vil du gerne fremhæve netop dette? Samt hvilken kamp står indprentet som den største skuffelse for jer og ”hvad gik galt”?
-Højdepunktet var uden tvivl vores playoff kamp mod Helsted hvor vi vendte en 0-2 ved pausen til en 4-2 sejr og dermed oprykning til JS… Den største skuffelse må uden sammenligning være vores uafgjorte kamp i FC Silkeborg hvor vi brændte chancer på samlebånd samt der var en lokal linjevogter der pludselig synes han skulle “dømme” kampen de sidste 15 min med nogle meget mærkværdige kendelser til følge..

Hvordan skal i bruge sommerpausen – står den på en omgang let sommertræning ind imellem, eller holder i et velfortjent hvil? Samt skal i deltage i nogle sommerturneringer og hvis ja hvilke og hvornår?
– Vi holder en fortjent pause inden vi i uge 31 afholder vores egen trænings/opstarts turnering Brejnholt Cup med 3 hårde kampe til følge

Hvem har været jeres X-Faktor – den afgørende mand der har løbet de ekstra meter og kæmpet til sidste blodsdråbe og hvorfor?
– Svært at udpege en enkelt spiller da vi er en sammentømret enhed der i denne sæson har vist at vi virkelig står sammen og jeg er ikke et sekund i tvivl om at det er vores sociale tilgang til tingene der endelig har båret frugt efter et par sæsoner hvor vi var lige ved og næsten..

Hvem fik netmaskerne til at blafre flest gange og hvem er jeres assistkonge?
– Kasper Tolstrup blev topscorer i kredsen så ham var vi naturligvis glade for.. Titlen som assistkongen må tilfalde Christian Gjættermand der har haft næstsidste fod på mange af vores scoringer…