Jylland Serie 1 Pulje 8

AGF-TRÆNER NYDER FERIEN HJEMME PÅ SOFAEN

FOTO: Kim Kristiansen, AGF-træner

Hvem har og hvorfor har han doneret mest i bødekassen i løbet af foråret?
– Det kan jeg ikke huske. Den blander jeg mig ikke i så længe spillerne styrer den på en god måde og det synes jeg egentligt de klarer fint selv. Det var i hvert fald en fin afslutning.

Hvem vil du betegne som forårets ”big surprise” på holdet?
– Det var nok Søren Jensen der formåede at slippe afsted med kun 3 fibersprængninger. En utrolig bedrift. Kan alligevel være at det baby svømning tilfører noget godt til hans liv. Derudover oplevede vi intet mindre end et mirakel. Glenn Toftegaard fik mod Brabrand desværre en slem slem korsbåndsskade. Helt mirakuløst formåede han at spille den næste kamp. En utrolig “fast healer” som han bliver kaldt i hospital verden. For begge gælder det, at de er gennemgående klasse gutter.

Hvis du ser på træningskulturen i klubben, hvordan har den så været og hvem var den flittigste til at træne?
– Synes vi så en tendens i starten af året til at man kom lidt som det passede en. Det fik drengene dog ændret på og vi trænede med en utrolig høj deltagelses procent den sidste måneds tid. Vi har et point regnskab kørende hvor man scorer point på alt muligt. Blandt andet deltagelse i træning. Den konkurrence vandt Markus Rasmussen skarpt forfulgt af Glenn Toftegaard og Matias Kyed.

I hvilke Serie og Kreds er i at finde i efter sommerpausen? Og hvornår starter I så forberedelserne til den nye sæson og på hvilket tidspunkt træner I?
– Vi starter d. 25 juli så vidt jeg lige husker her i sofaen. Og kreds ved jeg ikke. Jeg har sommerferie og det nyder jeg.