Jylland Serie 1 Pulje 5

Aalborg Freja-målmand: Vi skal være spilstyrende i alle kampe

Aalborg Freja-målmand: Vi skal være spilstyrende i alle kampe

Hvad var jeres største styrke i efteråret og hvor mener du der skal sættes ind, for at skabe forbedringer til forårssæsonen? 
– Vores største styrke må være vores offensiv, selvom vi mødte gode hold, så formåede vi at score i næsten hver kamp.

Hvem står på stregen hos jer og hvad er jeres målmands største styrke som spiller?
– Hos os er det undertegnet, som har fornøjelsen af at stå som bagerste med det bedste overblik. Jeg vil selv fremhæve mit spil med fødderne og mine måde at være verbal på.

Hvad forventer du af det kommende forår for jer som hold og dig generelt set?
– Jeg forventer vi kommer til at spille med helt fremme i rækken, og at vi bliver spilstyrende i stort set alle kampe. Jeg forventer vi sætter os på kampene, og derved gør os fortjent til den direkte oprykningsplads.

Begynder det at ligne I kan stille med en stærk start 11´er, eller er folk ikke kommet ordentlig i gang endnu?
– Vi spillede første træningskamp i dag, og har heldigvis stadigvæk 6 uger inden det for alvor går løs, så start 11’eren er ikke på plads endnu, men folk er kommet tilbage i okay form, så det skal nok blive rigtig fint.

Har I spillet træningskamp i denne uge, hvis ja – hvem mødte I og hvad blev kampens resultat?
– Vi mødte Vejgaard i dag og tabte 6-0. Et hold som helt klart var bedre end os, de er 4 uger længere henne i forberedelserne, også har de i den grad fået krydret deres offensiv med nogle hurtige gode teknikere, som gør deres hold meget bedre på bolden end de har været i min tid i Freja.