Danmarksserien Pulje 2

Karlslunde-målmand føler sig usårlig

Karlslunde

Hvad var jeres største styrke i efteråret og hvor mener du der skal sættes ind, for at skabe forbedringer til forårssæsonen?
– Højst overraskende var vores defensiv en af vores største styrker. Vi lukkede væsentlig færre mål ind end tidligere og holdt nullet imponerende 43% af kampene!

Hvem står på stregen hos jer og hvad er jeres målmands største styrke som spiller?
– Hans selvtillid er tårnhøj. Han føler sig nok usårlig. Desuden er han stærkere i luftrummet end tidligere set og hans reaktioner på stregen har hele tiden haft høj klasse ift niveauet i rækken.

Hvad forventer du af det kommende forår for jer som hold og dig generelt set?
– Jeg forventer at se et ungt, sultent og modigt hold, der vil gøre alt for hinanden og logoet på de babyblå striber. For mit eget vedkommende forventer jeg glæde, vilje, inspiration og initiativ på sidelinien.

Begynder det at ligne I kan stille med en stærk start 11´er, eller er folk ikke kommet ordentlig i gang endnu?
– Vi har doseret tiden i kampene, så alle har fået lov til at vise sig frem. Jo tættere vi kommer på sæsonstart og træningslejr, desto mere nærmer vi os en start-11’er.

Har I spillet træningskamp i denne uge, hvis ja – hvem mødte I og hvad blev kampens resultat?
– Et blandet hold i både første og anden halvleg slog Vordingborg med 3-1. Vi havde flere spillere ude af position og flere oversiddere, ligesom Vordingborg havde en del skader. Begge hold fik trænet, hvad de ønskede.