Jyllandsserien 1 Pulje 2

De unge skal føre Vatanspor videre

Vatanspor Vatanspor

Hvad var jeres største styrke i efteråret og hvor mener du der skal sættes ind, for at skabe forbedringer til forårssæsonen?
– Synes der var mange positive ting i efteråret. Teknisk hurtige individualister, rutinerede kræfter til at vende modgang, vindermentalitet til at lukke 50/50 kampe. Vi har mistet noget rutine og fået nye unge kræfter ind. Så de unge skal fører denne mentalitet videre, så vi kan spille med om oprykningen.

Hvem står på stregen hos jer og hvad er jeres målmands største styrke som spiller?
– Vi har 3 stærke keepere i truppen, men det er nok ikke en hemmelig at Jannik er et par skridt foran de to andre. Jannik blev kåret til årers spiller i 2019 efter et fremrangende efterår. Hans rutine, ro og kommunikation er guld værd for os. Også vinder han kampe for os.

Hvad forventer du af det kommende forår for jer som hold og dig generelt set?
– Jeg forventer at de unge viser, at det er rigtig af træner teamet at satse på dem. Vi har ambitioner om at spille med i toppen og det er disse drenge som skal sørge for det. Men det bliver en lang og hård kamp. Der bliver ingen lette kampe i foråret.

Begynder det at ligne I kan stille med en stærk start 11´er, eller er folk ikke kommet ordentlig i gang endnu?
– Vi er kun inde i uge 2-3 stykker, så der er stadig meget at arbejde med. Det viste træningskampen lørdag os også.

Har I spillet træningskamp i denne uge, hvis ja – hvem mødte I og hvad blev kampens resultat?
– Søften 3-1 Vatanspor , stor ros til et stærkt spillende Søften hold. Vi er også i pulje med dem, så de bliver spændende at følge.