Jyllandsserien Pulje 1

AALBORG FREJA OG HJØRRING MØDES I TOPKAMP

AALBORG FREJA OG HJØRRING MØDES I TOPKAMP

En ny spillerunde venter lige om hjørnet, hvem skal I møde og hvornår skal kampen spilles?
– Vi skal møde Hjørring på hjemmebane på lørdag klokken 14.00.

Hvilket kendskab har du til jeres kommende modstander?
– Mit kendskab til Hjørring er okay, det er et års tid siden vi sidst mødte dem. Der er bliver skiftet lidt ud, men ellers ved vi at Hjørring er et rigtig godt spillede fodboldhold, som helt sikkert kommer til at være med i top 4, hvis de spiller op til deres niveau. De har fået Casper Knudsen tilbage, og han er bestemt en herre man skal holde øje med. Samtidigt udspillede de Chang på Provstejorden og vandt 6-0 senest, så helt klart et godt hold vi skal møde her.

Godt begyndt er halvt fuldendt, siges der, men føler du den sætning passer på jeres start på sæsonen hvorfor/hvorfor ikke?
– Den passer faktisk helt fantastisk godt på vores sæsonstart, vi har hentet 7 point i 3 kampe og er stadig ubesejret. – Vi har i perioder spillet god fodbold, og omvendt har vi også været presset langt tilbage på banen i flere af kampene. Vi har skiftet ud på få pladser henover sommerferien, og vi mangler lidt rent form mæssigt til at være hvor vi skal være, men vi er i den grad ved at spille os i form.

Hvis du skulle sætte en overskrift på kampen ud fra dine forventninger, hvordan vil den så lyde og hvorfor?
– Topkamp i Jyllandsserie pulje 1 mellem to godt spillede fodboldhold. Fordi både Hjørring og os selv er 2 hold, som gerne vil spille god fodbold langs græsset og som Frejaparken står pt, så skal der nok blive spillet masser af god fodbold på lørdag.