Jylland Serie 1 Pulje 5

BRØNDERSLEV HAR TRO PÅ TINGENE FØR DRONNINGLUND-KAMP

Foto: Brønderslev IF

Hvem mødte I denne weekend og hvad blev resultatet af kampen og hvem scorede jeres mål – samt hvad tager I med jer fra opgøret?
– Vi var på besøg hos Hjørring Frem som vi desværre tabte 2-1. Vores målscorer var Jakob Andersen som igen fik chancen på toppen efter han det meste af sidste sæson spillede serie 4. Det mest positive vi kan tage med videre er sådan set bare nogle meter i benene efter en sommerpause, hvor vi ikke har haft en optimal optakt grundet arbejde samt ferie for en del af spillerne.

Hvem skal I møde i den kommende weekend, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
– Næste kamp er på Lørdag hvor Dronninglund kommer på besøg på Kop & Kande Arena kl 14.00

Hvis du skal beskrive Jeres modstander, hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
– Det er begrænset hvor meget jeg kender til Dronninglund, dog kender jeg en tidligere Brønderslev profil Rasmus Kyed som vi skal have et ekstra øjne på i deres offensiv. Derudover klarede de sig godt i sidste sæson i serie 1 og det bliver helst sikkert endnu en svær kamp.

Hvis du ser på resultatet i sidste spillerunde, giver det dig så tro på tingene før denne kamp og hvorfor?
– Vi tror altid på vi kan vinde når vi går på banen, også selvom sidste kamp bestemt ikke var vores bedste. Men som sidste sæson hvor vi også tabte første kamp og derefter gik ubesejrede igennem puljen, har vi altid tro på tingene. Sidste kamp viste os at vi skal steppe op hvis vi vil gøre os gældende i serie 1 og vi skal ud at vise vi er bedre end vi viste i første kamp.

Hvis du skulle sætte en overskrift på jeres kommende kamp ud fra dine forventninger, hvordan vil den så lyde og hvorfor?
– Det bliver en fight da begge hold har brug for at komme på tavlen efter nederlag i første kamp. Så jeg forventer en tæt kamp hvor det er holdet med den største vilje der løber med sejren.