Københavnsserien

HUSUM-SPILLER: VI ER RÆKKENS BEDSTE HOLD

Foto: Husum Boldklub

En ny spillerunde venter lige om hjørnet, hvem skal I møde og hvornår skal kampen spilles?
Vi spiller i Husum parken lørdag kl 15:30 mod Makrel Entusiasterne fra Nexø, så Husum bliver invaderet syngende Kofoed’er.

Hvilket kendskab har du til jeres kommende modstander?
Der er en god blanding af polakkere og bornholmere og de er ca lige svære at forstå, to styks snakker rigsdansk, men de bruger tandbeskytter, så en god blanding af Ståle Solbakken, Brian Nielsen og Wozniackis far når han bliver gal over en dårlig serv. Spillemæssigt er jeg lidt på bar bund, i mere end en forstand for tiden.

Hvad gør I kommer til at stå med de 3 point?
Ovenpå polemikken med de bornholmske dommere er det nemme svar: Københavnske dommere, men nu behøver tingene jo ikke være som konferencechefen på mit arbejde; nem. Så her kommer et Åge Hareide citat fra 00 da han var i Brøndby. “Vi vinder fortjent over FCK, fordi vi kollektivt er bedre end dem. Vi er i det hele taget bedre”, og så bare med Nexø i stedet. Det var sgu også en nem løsning med et citat. Vi prøver igen, vi får 3 point lørdag fordi vi er rækkens bedste hold.

De fleste er halvvejs igennem efterårssæsonen, hvordan vil du beskrive jeres sæson indtil nu og hvorfor?
Altså, vores træner sagde 16 ud af 18 point var en perfekt start, men da jeg gik ud af 7. Klasse, fordi 49.5 i timen som au pair for Jørgen Leth lokkede for meget, kan jeg have misset noget, men det tror jeg simpelthen ikke er rigtigt, at det er perfekt. Det er dog tæt på! Men vi mangler en del af topholdene, så vi må se om 2. Halvdel af sæsonen også bliver perfekt og vi hiver 17 point ud af 21, så er det jo helt perfekt!