Danmarksserien Pulje 2

KARLSLUNDE ER GÅET GLADE TIL TRÆNING I DENNE UGE

KARLSLUNDE ER GÅET GLADE TIL TRÆNING I DENNE UGE

Hvem mødte I denne weekend og hvad blev resultatet af kampen og hvem scorede jeres mål – samt hvad tager I med jer fra opgøret?
Vi mødte GVI ude i Nymosen og rejste hjem med 3 dejlige point oven på en overbevisende 4-1 sejr, der kunne have været større. Muddi fik hul på bylden med de to første mål, før Emil Moestrup og Welcher kunne score til hhv. 3 og 4-0 i løbet af anden halvleg. Vi fik endelig vores spil til at fungere, hvilket GVI på ingen måde kunne dæmme op for og stod handlingslammede tilbage såvel på som udenfor banen. Dommeren var så i gavehumør med et tyndt/ikke-eksisterende straffespark til os til 3-0, men det skal ikke overskygge, at det denne kamp var en magtdemonstration mod et hold, vi sidste år havde tre hårde og meget lige kampe mod.

Hvem skal I møde i den kommende weekend, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
I den kommende weekend skal vi møde B1908 hjemme på Strandgaard Parki Karlslunde. Kampen fløjtes i gang lørdag kl. 13.00.

Hvis du skal beskrive Jeres modstander, hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
I forhold til navne på holdkortet ser de rutinerede ud. De har været i gamet længe og mange DS og 2. div.kampe på cv’et. Men et cv er jo ikke alt. De er dog i gang med en indkøring af spillere fra egen avl i førsteholdstruppen – så det kan ende med at være to unge hold, der møder hinanden på lørdag

Hvis du ser på resultatet i sidste spillerunde, giver det dig så tro på tingene før denne kamp og hvorfor?
Vi går glade til træning i denne uge, hvor vi kan se en sammenhæng mellem træning og kamp. Formen finpudses stille og roligt, så vi tror stadig på os selv ifht målsætningerne. Det er også for tidligt at vurdere noget – der er masser af kampe endnu og man skal bevise sig over en længere periode, før der kan kategoriseres en top og bund.

Hvis du skulle sætte en overskrift på jeres kommende kamp ud fra dine forventninger, hvordan vil den så lyde og hvorfor?
Ungt Karlslundehold byder 8’erne op til dans i duel om duksepladsen.