Jylland Serie 1 Pulje 6

HANSTHOLM SKAL VÆRE SKARPE PÅ DERES OMSTILLINGER

FOTO: Hanstholm IF

En ny spillerunde venter lige om hjørnet, hvem skal I møde og hvornår skal kampen spilles?
Vi skal møde Løgstør lørdag kl 14 på Løgstør Stadion

Hvilket kendskab har du til jeres kommende modstander?
Bedømt ud fra vores første møde med dem, så er det rutineret og godt spillende hold, som gerne vil slå mange indlæg fra begge sider af banen, men i kampen mod os, måske lige manglede den spiller i boksen der kunne prikke bolden over stregen – ham har de vidst fundet sidenhen, bedømt ud fra topscorer listen i puljen. I øvrigt et hold, der med deres kvaliteter burde ligge nogle pladser højere i tabellen.

Hvad gør I kommer til at stå med de 3 point?
Som en klog medspiller sagde engang, bare vi scorer flere mål end modstanderen, så vinder vi. En ting som gør at vi forhåbentlig står med de 3 point efter kampen, er vi står rigtig godt defensivt, og ikke lukker mål ind, samtidig med at vi er skarpe på vores omstillinger, så kommer vi til at gøre ondt på vores modstander, plus vi viser, at vi kommer fra Hanstholm, som indebærer holdånd, hårdt arbejde og vilje til sejren.

De fleste er halvvejs igennem efterårssæsonen, hvordan vil du beskrive jeres sæson indtil nu og hvorfor?
Lidt som en pose blandede bolsjer. Der har været nogle gode kampe, specielt i starten hvor vi virkelig viste det vi er gode til. Så har der efterfølgende været nogle kampe hvor vi ikke har været så gode, måske fordi vi er blevet “lullet” lidt i søvn af den gode start, kombineret med en del skader, samt et til tider sløjt fremmøde til træning. Men det får vi forhåbentlig ændret i den sidste halvdel af sæsonen.