Jyllandsserien Pulje 1

FREDERIKSHAVN FORVENTER FED KAMP MOD AALBORG FREJA

FREDERIKSHAVN FORVENTER FED KAMP MOD AALBORG FREJA

En ny spillerunde venter lige om hjørnet, hvem skal i møde og hvornår skal kampen spilles?
F.f.I. skal en tur til Frejaparken, hvor traditionsklubben Aalborg Freja tager imod. Vi spiller lørdag 12. oktober kl. 13.30. Dermed en glimrende anledning til at indlede efterårsferien, hvis sådan en skulle stå for døren.

Kan I mønstre, det som du vil betegne som stærkeste opstilling og hvordan vil I taktisk gribe kampen an?
Vi har en enkelt langtidsskade, som har været ude i store dele af efteråret. Ellers stiller vi mere eller mindre op som vi har gjort i de tre-fire foregående opgør.

Hvis du skal beskrive jeres modstander og hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
Et Aalborg Freja-mandskab, der har kniven for struben i bunden af rækken. Det sagt, så kan Freja stadig nå top fire, hvis de sætter en usædvanlig god slutspurt ind. Jeg tænker dog i første omgang, at de vil gøre alt for at redde livet i Jyllandsserien, og så må alt der kommer derefter, være en bonus. Frode Langagergaards tropper er ganske godt organiseret, og bedømt ud fra det første indbyrdes mødes, så vil Freja gerne stå dybt med bagkæden, og så køre på omstillinger. Det er netop Frejaparkens helte, der er det eneste hold, der har holdt fra at score. Dermed uden tvivl et hold, der bliver vanskeligt at nedbryde. Det bliver svært, og vi skal da også gå ind til kampen med respekt for Aalborg Freja!

Hvis du skulle sælge kampen, så der kom flere tilskuere på stadion, hvad kan man som tilskuer så forvente af kampen?
Hvis man, som sagt, er så heldig at have efterårsferie i uge 42, så er det netop en kærkommen mulighed for at indlede denne mellem to mandskaber, der har meget på spil i hver sin ende af tabellen. Freja skal forsøge at redde eksistensen i Jyllandsserien, mens vi velsagtens kan sikre os en plads i forårets Jyllandsserien 1-række. Det skal nok blive en fed kamp for de – forhåbenligt – mange fremmødte.