Jyllandsserien Pulje 4

NYE MÅL KRÆVER HÅRDT OG KLOGT ARBEJDE I FUGLEBAKKEN

FOTO: Niklas Henriksen, Fuglebakken

En ny spillerunde venter lige om hjørnet, hvem skal i møde og hvornår skal kampen spilles?
– Vi spiller mod Lystrup kl. 14.30 ude ved dem.

Kan i mønstre, det som du vil betegne som stærkeste opstilling og hvordan vil i taktisk gribe kampen an?
– Der er lidt efterårsferie og folk der udnytter denne til at rejse mod varmere himmelstrøg, men vi har en bred og stærk trup, så det ser jeg ikke som en nævneværdig faktor. Kampen skal gribes sådan an, at vi ikke skal undervurdere nogle hold i denne pulje og vi skal gribe denne kamp an som alle andre. Vi har sat os et nyt mål og hvis det skal lykkedes, jamen så skal vi også arbejde koncentreret, klogt og hårdt for de 3 point denne lørdag.

Hvis du skal beskrive jeres modstander og hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
– Jamen jeg har intet kendskab til Lystrup mere. De har fået nogle store nederlag i denne sæson og jeg tager hatten af for dem, hvis de kan finde motivationen. Men det har aldrig været negativt at være underdog og kunne spille frit og de er begyndt at score nogle mål også, så igen, vi skal ikke undervurdere dem og vi skal være koncentreret. Jo længere tid der kan stå 0-0 jo mere frustreret kan vi blive og jo mere motiveret kan de blive.

Hvis du skulle sælge kampen, så der kom flere tilskuere på stadion, hvad kan man som tilskuer så forvente af kampen?
– At vi kommer til at spille hurtigt og løbe en masse mod dem. Vi vil gerne tidligt foran og lukke kampen. Og hvis de står nogenlunde lavt igen, jamen så kræver det hurtige kombinationer og løb uden bold.