Danmarksserien Pulje 1

NUMMER 1 OG 2 MØDES I ROSKILDE KFUM

NUMMER 1 OG 2 MØDES I ROSKILDE KFUM

Ny uge, ny kamp. Hvem møder I og hvornår spilles kampen?
– I opgøret mellem puljens nummer ét og to har KFUM hjemmebane mod Ledøje-Smørum (LSF). Det foregår med kick off lørdag kl. 13,30.

Hvilket kendskab har du til jeres kommende modstander?
– Vi har mødt LSF fire gange inden for det seneste år, har kun scoret én gang mod dem (på straffespark) og har stadig den første sejr til gode. Vi mener, at vi kender dem rigtigt godt og som et godt organiseret mandskab, der nok mere kendetegnes af vilje og fight end af teknik og finesse. Så de vil uden komme med meget fysik for at bremse vores pasningsspil. Umiddelbart falder det i øjnene, at de i de to seneste kampe i alt har indkasseret 12 gule kort. Det må vist være en slags uofficiel dansk rekord.

Hvor meget har I på spil i sidste spillerunde i efteråret?
– Ud over opgøret mod LSF mangler vi altså to kampe flere. Men selvfølgelig er styrkeprøven mellem puljens to bedste hold en vigtig kamp og i dette tilfælde også med det perspektiv, at vi med en sejr vil komme seks point foran LSF.

Hvordan vil du beskrive jeres sæson indtil nu og hvorfor?
– Med 8 sejre i 11 kampe må den siges at være forløbet rigtigt fint. Men der altid plads til forbedringer, og for KFUM’s vedkommende kan det især være at løfte niveauet på udebane. Her har vi ikke præsteret nær så overbevisende som hjemme.