Jylland Serie 2 Pulje 13

FARSØ-TRÆNER HAR TRO PÅ EGNE EVNER

Foto: Farsø-Ullits

Hvem mødte I denne weekend og hvad blev resultatet af kampen og hvem scorede jeres mål – samt hvad tager I med jer fra opgøret?
– Vi har spillet to kampe pt resultaterne er Hobro-FUIK 1-3 mål scorer i dette opgør Jakob Christensen, Jesper Kristensen og Lasse Jensen. En fin kamp fra vores side måske var sejren i det mindste. Til spiller os en del chancer som vi ikke får udnyttet, vores organisation var god rigtig langt hen ad vejen. Vores kamp nr to FUIK-Bælum 2-2 lidt skuffende at vi ikke viser mere af os selv i udførelsen. Vores ideer/tanker var fine men udførelsen ikke prangende. Her tager vi med igen at vi skaber chancer nok til at vinde kampen, skal dog også have med at vi skal være bedre til at lukke eget felt ned. Målscorer i seneste kamp var Rene Hansen og Lasse Jensen.

Hvem skal I møde i den kommende weekend, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
– Hornum tirsdag kl. 19.00 hjemme.

Hvis du skal beskrive Jeres modstander, hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
– Jamen begge hold kom egentlig med det forventede, så der var ingen overraskelser der. Hobro med en del unge spillere. Bælum kom med en masse fysik og tro på tingene og viste de gerne ville på point tavlen.

Hvis du ser på resultatet i sidste spillerunde, giver det dig så tro på tingene før denne kamp og hvorfor?
– Ja da meget, vi står sammen. Jeg er en træner der tror på mine spillere og egne evner. Vi skal gøre det vi er gode til over flere sekvenser i kampene. Være bedre til at forsvare eget mål, og så tror jeg på vi kommer til at udnytte flere af vores tilspillede chancer. Så meget positiv.

Hvis du skulle sætte en overskrift på jeres kommende kamp ud fra dine forventninger, hvordan vil den så lyde og hvorfor?
– Vigtigt lokalopgør.