Jyllandsserien Pulje 1

LOKALBRAG PÅ HORNEVEJ NÅR AALBORG FREJA OG AAB MØDES

LOKALBRAG PÅ HORNEVEJ NÅR AALBORG FREJA OG AAB MØDES

Hvem skal I møde i den kommende spillerunde og hvad er succeskriteriet for jer?
– Vi skal møde AaB på Hornevej på søndag, og vi går ind til alle kampe for at vinde dem, og vi har hårdt brug for pointene. Så 3 point er det eneste som tæller for os!

Hvad kan man som tilskuer forvente, hvis man trodser kulden og vil se efterårsbold?
– Jeg forventer vi spiller på en af deres kunstsgræsbaner, hvis det er tilfældet. Så vil man uden tvivl komme til at se noget god fodbold, som kommer til at foregå på tæppet langt størstedelen af kampen!

Hvilke ord føler du bedst beskriver den modstander I står overfor?
– Et teknisk godt spillede fodboldhold, som har en masse unge spillere krydret med lidt erfaring fra højere niveau centralt. Så let bestemt et rigtig godt fodboldhold vi skal møde, og vi skal være der 100 % for at være med!

”Åben Mikrofon” – hvad vil du fremhæve som det mest positive ved efterårssæsonen og hvad har været den største negative oplevelse (det kan være jer selv, en modstander, dommeren eller noget fjerde)!
– Det mest positive ved efterårssæsonen har været at være en del af så tæt og en lokal pulje! Det kan godt være at vi i skrivende stund ligger på 7. Pladsen, og faktisk lige pt er i serie 1. Men det er stadig mega fedt, at vi kan have en pulje med så mange gode fodboldspillere og tæt spillede kampe uge efter uge. Kun AaB og Frederikshavn har vist sig en anelse stærkere end de resterende hold. Jeg har været ude og se flere kampe i puljen, hvor vi ikke selv har spillet og de har alle været meget tætte og med flere afgørelser i den sidste fase af kampen! Mest negative er vores nuværende placering, som ikke er god nok og holdet er for godt til at skulle en tur i serie 1 igen. Så det må vi modbevise i de resterende kampe.