Albaniserien

STIMENS SKAL FORTSÆTTES HOS B1913

FOTO: B1913

Hvem skal I møde i den kommende spillerunde og hvad er succeskriteriet for jer?
– Vi møder Fjordager IF hjemme på Campus. Succeskriteriet er at fortsætte vores stime af vundne kampe. Jeg forventer samtidig et FIF hold, som også gerne vil deltage i kampen og gøre den underholdende.

Hvad kan man som tilskuer forvente, hvis man trodser kulden og vil se efterårsbold?
– Forhåbentlig vil man se 14 blå spillere, der kæmper for trøjen og for at bibeholde den 1 plads vi alle gerne vil have.

Hvilke ord føler du bedst beskriver den modstander I står overfor?
– Jeg ved de har en god keeper i Kildegaard og det kan blive en udfordring at passere ham i buret. Når det så er sagt, har jeg et ret godt kendskab til min gode ven, så mon ikke han kan få en travl eftermiddag denne lørdag i oktober. Så har de også Jesper Kjærulff på toppen, som gennem sin karriere altid har kunne finde målet.

”Åben Mikrofon” – hvad vil du fremhæve som det mest positive ved efterårssæsonen og hvad har været den største negative oplevelse (det kan være jer selv, en modstander, dommeren eller noget fjerde)!
– Positivt at vi har fundet rytmen og vundet 7 på stribe. Jeg vil også rose Kevin, Ulrik og Kerteminde. Dejligt bekendtskab med en gang positiv fremadrettet fodbold. Samtidig må jeg rose Jack Nielsen som på et Aaruphold, hvor det ikke altid fungere optimalt, har scoret 5 mål som central forsvar. Stærkt.