Danmarksserien Pulje 4

HOLSTEBRO I FORSVAR AF DERES AKTUELLE 1. PLADS MOD VIBY

Holstebro Boldklub (Foto: Dorthe Adelfred)

Hvem skal I møde i den kommende spillerunde og hvad er succeskriteriet for jer?
– Vi tager imod Viby IF på søndag kl. 1300, og succeskriteriet er en sejr og dermed et forsvar af den aktuelle 1.-plads i puljen.

Hvad kan man som tilskuer forvente, hvis man trodser kulden og vil se efterårsbold?
– Man kan forvente at se et hjemmehold, der med tålmodighed vil forsøge at styre begivenhederne. Derudover kommer man forhåbentlig til at se godt fodboldspil fra begge hold, idet kampen afvikles på en rigtig god kunstgræsbane – så ingen ujævne efterårsbaner!

Hvilke ord føler du bedst beskriver den modstander I står overfor?
– Jeg har brug for to ord: Opadgående formkurve!

”Åben Mikrofon” – hvad vil du fremhæve som det mest positive ved efterårssæsonen og hvad har været den største negative oplevelse (det kan være jer selv, en modstander, dommeren eller noget fjerde)!
– Vores hold og spillere har udviklet sig både individuelt og som et hold, hvilket har afspejlet sig på resultaterne i efteråret. Den største “negative oplevelse” i efterårssæsonen vil for mig at se være den samme i forårssæsonen: Strukturændring eller ej, om det bliver vores klub eller en andet klub … Jeg synes simpelthen, at det er utilfredsstillende, at man kan vinde Danmarksserien og så alligevel risikere ikke at rykke op i 2. division, da kun 3 ud af 4 DS-puljevindere rykker op!