Jylland Serie 1 Pulje 8

AGF SKAL HAVE POINT MOD HORSENS FREJA

FOTO: AGF

Vi er ved at nærme os sæsonafslutningen. Hvad er jeres mål for den/de sidste kampe?
– Vi skal jo have point nede i Horsens på lørdag. Det må være vores alt overskyggende mål. Vi glæder os helt vildt til en kamp hvor der virkelig er noget på højkant.

Hvor og hvordan vil I forsøge at straffe jeres kommende modstander for at sikre jer de 3 point?
– Vi er endnu engang ret udfordret på spillersiden og med et rødt kort sidst. Så hjælper det ikke ligefrem på det hele. Men vi gør hvad vi kan med de spillere vi har. Og jeg ved at spillerne glæder sig til en god og tæt kamp mod et altid godt Horsens Freja hold.

Hvilke ord føler du bedst beskriver den modstander I står overfor?
– De er kommet flot tilbage efter sidste sæson hvor de måtte i play off før de igen kunne kalde sig serie 1 hold. Til denne kamp er vores roller byttet om. Jeg kan personligt godt lidt at møde Horsens. Dygtige spillere, og der er smæk på og der ryger nogle gange også gloser igennem luften som måske skal censureres. Men efterfølgende er det tak for kampen og så er det lukket ned. Et altid sympatisk bekendtskab. Og så har de også nogle virkelig dygtige spillere og en dygtig træner. Vi plejer normalt at spille nogle meget tætte kampe. Mon ikke det igen bliver tilfældet.

Hvilken spiller kunne gå hen og blive jeres X-Faktor og hvorfor?
– Vi skal have fundet arbejdstøjet frem og så skal vi stå sammen som hold og hjælpe hinanden igennem 90 min. Og så må vi se hvad der sker på den anden side. Vi har hinanden og det er det der skal bære os igennem kampen. Sammenhold, hårdt arbejde og kammeratskab skal stå sin prøve!