København Serie 1 Pulje 2

SKADESPLAGET BK VIKTORIA-TRUP HAR MASSER PÅ SPIL

Foto: Bk. Viktoria

Sidst spillerunde i efterårssæsonen står for døren, hvad står på spil for jer og hvem møder i?
Der står en masse på spil, hvis vi skal være en af toppe til foråret skal der 3 point på kontoen når vi møder hellas.
Derudover er der cheftræner Runes sidste kamp, kontroltårnet derhjemme har haft pisken fremme, så nu står den på legepladser og en masse tid med svigerfamilien tirsdag og torsdag. Dog stor tak for at træde til, da vi stod uden træner 14 dage før sæsonstart, da vores ex træner sagde op med 14 dage til sæsonstart (det sku barnligt).

Hvordan ser truppen ud til kampen?
Den er skadesplaget som den har været hele sæsonen, men mon ikke vi finder et slagkraftigt hold frem til lørdag. “Balli” er med og tager letvægt støvlerne på så der bliver godt med dybdeløb på lørdag. Moldow kommer også til at spire i denne kamp, manden lever for weekenderne og denne weekend er ingen undtagelse.

Udfra tabellen, hvilken type modstander forventer du så at I kommer op imod? 
Jamen et hold der kan score mål og lukker mange ind. De spiller kun tætte kampe, har tabt alle deres kampe med 1 mål. Vi har en plan mod dem, den virkede fint sidste sæson med en skræmmende 7-1 sejr, så er sikker på det bliver en god kamp.

Hvis du skulle sætte nogle nøgleord på kampen, hvilke ville du så vælge? 
Hurtigt spil og en masse gejst. Det skylder vi Rune, efter hans store indsats i efteråret. Derudover er der afslutnings fest, det skal nok blive godt.