Københavnsserien

BK SKJOLD-CHEF SKAL FORSØGE AT RAMME 14 RIGTIGE

FOTO: Bk. Skjold

Sidst spillerunde i efterårssæsonen står for døren, hvad står på spil for jer og hvem møder i?
Vi skal en tur til Valby og møde Udfordringen. En sejr kan give os andenpladsen vinteren over, så det går vi bestemt efter.

Hvordan ser truppen ud til kampen?
Vi har stadig en del skader og afbud, men det er ingen undskyldning for ikke at lave et resultat. Vi har de spillere, vi skal bruge. Så bliver det min opgave at ramme de 14 rigtige.

Udfra tabellen, hvilken type modstander forventer du så at I kommer op imod?
Jeg går ikke ud fra tabellen, når vi skal møde hold. Jeg har som regel set dem spille et par gange og dannet erfaringer derfra. Udfordringen har jeg set et par gange, og jeg har lidt kendskab da vi tabte en træningskamp til dem tidligere på året. Det er godt kollektiv med masser af fysik, som kan lide at stå i kæderne, og som er der for hinanden (i medgang og modgang fristes man til at sige). Især deres to bomstærke angribere er en mundfuld.

Hvis du skulle sætte nogle nøgleord på kampen, hvilke ville du så vælge?
Vi skal se, om vi kan rejse os efter den kolde dukkert i midtugen. Det er klart, at når vi inden nederlaget havde gået 10 kampe uden nederlag og pludselig taber – og endda stort – så er det vigtigste, hvordan vi håndterer en svipser og kommer tilbage i sporet. Jeg forventer en hård fight, for jeg ved også, at 3 point vil lune hos Udfordringen, og de vil være godt forberedt på os.