Jyllandsserien Pulje 1

FREDERIKSHAVN VIL GERNE STÅ STÆRKEST MULIGT TIL FORÅRSSÆSONEN

FREDERIKSHAVN VIL GERNE STÅ STÆRKEST MULIGT TIL FORÅRSSÆSONEN

Ny uge, ny kamp. Hvem møder I og hvornår spilles kampen?
Vi tager imod AaB hjemme på Empire Stadium, og dette opgør afvikles søndag 20. oktober klokken 14.00. Der venter tilskuerne en sand topkamp mod to af rækkens stærkeste hold, og hvor førstepladsen reelt set er på spil, sådan som resultaterne har flasket sig.

Hvilket kendskab har du til jeres kommende modstander?
Vi er et godt kendskab til AaB, der er ét af rækkens stærkeste hold – det siger velsagtens sig selv, når de ligger nummer to – vel og mærke med en kamp i baghånden i forhold til os. I primo september mødte vi AaB´erne på udebane, og selvom de bolsjestribede var klart mest på bolden, så vandt vi kampen med hele 4-1. Det var en kamp hvor vi var uhyggeligt skarpe, og vi håber selvfølgelig på at gentage kunststykket denne søndag eftermiddag. Der er ingen tvivl om, at der venter os et hårdt opgør, men sådan har det egentlig udviklet sig i stort set alle vores kampe, så vi er klar på opgaven. Vi glæder os til at byde AaB velkommen til topkamp!

Hvor meget har I på spil i sidste spillerunde i efteråret?
Nu har vi tre kampe tilbage i sæsonen, og i første omgang handler gælder det AaB. Når det er sagt, så synes jeg faktisk vi har meget på spil i vores sidste tre kampe, da vi meget gerne vil vinde puljen, så vi kan få så mange point ´overført´ til Jyllandsserien 1 i foråret 2020. Der er fortsat en helt masse fortsat at kæmpe for, og det er et ganske ´positivt pres´ vi går ind til i vores sidste kampe, startende med AaB, dernæst Aabybro på udebane og til slut Aalborg Chang hjemme. Tre svære kampe, hvor samtlige af vores modstandere skal have point, hvad enten det handler om JS1-, JS2-placeringer eller at undgå degradering til Serie 1. Der bliver smæk på til sidst.

Hvordan vil du beskrive jeres sæson indtil nu og hvorfor?
Målet var at kvalificere os til forårets oprykningsspil til Danmarksserien, hvilket lykkedes i sidste weekend. Dermed har vi i første omgang nået målet, og så handler det – som jeg også nævnte i min sidste artikel på LigaBold – om at få vundet de sidste kampe, så vi står stærkest muligt efter nytåret. Herligt, at de anstregelser man lægger for dagen, eventuelt giver pote i den kommende sæson.