top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien Pulje 3

OPTAKT: HVEM KOMMER BEDST FRA WEEKENDENS KAMPE?

Foto: Jyllandsserien

I weekendens første kamp tager FC Skanderborg imod gæsterne fra Fuglebakken til et spændende opgør i toppen af tabellen. Gæsterne ligger i øjeblikket på en 2. plads i tabellen med 12 point til deres navn. Hvem kan gå fra banen, ved kampen slutfløjt, med 3. point videre i sæsonen og deres fjerde sejr i sæsonen. Bliver det Skanderborg mandskabet eller gæsterne fra Fuglebakken. Hos bookmakeren er Fuglebakken favorit til odds 1.77! 

Et andet hold der er kommet godt fra start i denne sæson er VSK Aarhus, der i øjeblikket ligger på en tredjeplads i tabellen med 10 point. De tager i weekenden imod gæsterne fra IF Lyseng der befinder sig i den nederste del af tabellen på en 6. plads. Kan Lyseng mandskabet hente deres anden sejr i sæsonen ude imod VSK Aarhus? Få odds 3.35 på dem her! 

Til weekendens næste kamp tager vi til Aabyhøj Stadion, hvor Aabyhøj IF tager imod gæsterne VRI, til et spændende opgør imellem de to mandskaber. VRI befinder sig i midten af tabellen på en 5. plads, hvor Aabyhøj IF ligger på en 7. plads i tabellen. En sejr til hjemmeholdet vil betyder deres anden i sæsonen og tre vigtige point med sig videre i sæsonen. Spil på kampen her! 

articles banner

Weekendens sidste kamp er imellem førstepladsen Søften GF og Lemming IF, der i øjeblikket befinder sig i bunden af tabellen. Lemming mandskabet har endnu ikke hentet en sejr hjem og med Søften GF som deres næste modstandere bliver det svært at hente sæsonens første tre point i denne weekend. Alt kan ske i fodbold, overrasker Lemming IF? Få odds 6.00 på dem her! 

Du kan spille på alle kampe i den kommende runde af Jyllandsserien, pulje 3 HER.