top banner
top banner
top banner
Københavnsserien

OPTAKT: KAN KFUM STOPPE BRANDVARME NB BORNHOLM?

NB Bornholm. Foto: Pia Hersild

I den kommende spillerundes første kamp tager Tårnby FF imod gæsterne fra FB. Gæsterne ligger i øjeblikket på en 2. plads i tabellen med 12 point hvor Tårnby FF ligger på en 6. plads i tabellen med ni point. Med begge hold i den øverste halvdel af tabellen, kan man se frem til et spændende opgør imellem de to mandskaber. Bookmakeren har FB som favorit til odds 1.65, spil på dem her! 

Et andet hold, som også har fået en imponerende start på sæsonen er HB mandskabet. De tager i weekenden en tur til FK Prespas hjemmebane. HB er i øjeblikket det mest scorende hold i puljen med 13 mål, så det kunne tyde på massere af underholdning, i form af mål, i weekendens kamp. Henter HB deres fjerde sejr i sæsonen eller kan FK Prespa mandskabet overraske? Få odds 3.40 på FK Prespa sejr her! 

B 1903 2, der ligger på en 11. plads i tabellen, tager i weekenden imod BK Skjold. Gæsterne ligger i den øverste halvdel af tabellen på en 4. plads med 10 point til deres navn. Det kunne tyde på at blive et svært opgør for hjemmeholdet, der kun har hentet en sejr i sæsonen hidtil. Hvem tror du der kommer bedst fra kampen? Bookmakeren har BK Skjold som favorit til odds 1.65! 

I rundens næste kamp skal vi en tur til PI Fodbold mandskabets hjemmebane, til et opgør imod gæsterne fra Husum Bk, der i øjeblikket ligger på en 3. plads i tabellen. PI Fodbold jagter deres anden sejr i sæsonen, men med Husum Bk, der endnu er ubesejret, kan det tyde på at blive en svær opgave for hjemmeholdet. Glæder du dig også til dette opgør? Du kan spille på kampen her! 

articles banner

Til et tættere opgør går vi til rundens næste kamp mellem IF Føroyar og KB 2. Begge hold befinder sig i øjeblikket i midten af tabellen, med seks point til deres navn. Hvem trækker det længste strå i opgøret og kan gå fra banen med tre point videre i sæsonen. For begge hold vil en sejr betyder deres tredje af slagsen og en billet til den øverste halvdel af tabellen.

Et hold der har haft en fremragende start på sæsonen er NB Bornholm. Mandskabet fra solskinsøen ligger på en førsteplads i tabellen med 12. point. Med en brandvarm start på sæsonen bliver det spændende at følge dem i weekendens kamp ude imod KFUM. Kan NB Bornholm fortsætte deres stærke form eller bliver det KFUM der sætter en stopper for deres momentum? Hos bookmakeren får du odds 3.20 på sejr til hjemmeholdet KFUM. Du kan spille med på kampen her!  

I weekendens sidste kamp tager Rønne f.B. imod gæsterne fra Hvidovre IF 2. Rønne mandskabet ligger i øjeblikket på en 9. plads i tabellen med seks point, hvor Hvidovre IF 2 ligger i bunden af tabellen med tre point. Kan Hvidovre IF 2 hente deres anden sejr i sæsonen eller bliver det hjemmeholdet der, ved slutfløjt, kan gå fra banen med tre point videre i sæsonen? Spil med på kampen her! 

Du kan spille på alle kampene i den kommende spillerunde af Københavnsserien HER.