top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien Pulje 2

OPTAKT: KAN KJELLERUP IF STOPPE BRANDVARME RANDERS FREJA?

Randers Freja (Foto: Dorthe Adelfred)

I rundens første kamp tager Randers Freja imod gæsterne Kjellerup IF. Randers mandskabet har haft en fremragende start på sæsonen og ligger i øjeblikket på en førsteplads i tabellen, endnu ubesejret. Kjellerup mandskabet derimod har ikke haft den bedste start på sæsonen. De ligger i øjeblikket i bunden af tabellen med 2 point til deres navn. Kan Kjellerup overraske og hente deres første sejr imod brandvarme Randers Freja. Eller bliver det Randers Freja der henter deres syvende sejr i sæsonen? Spil med på kampen her! 

En andet hold der er kommet godt fra start i denne sæson er Vildbjerg SF. De tager i weekenden en tur til Vorup FB mandskabets hjemmebane. Vildbjerg SF ligger i øjeblikket på en andenplads i tabellen med 13 point, hvor Vorup FB befinder sig på fjerdeplads i tabellen med otte point. Kan Vorup mandskabet overraske og hente deres tredje sejr i sæsonen? Få odds 3.15 på Vorup FB sejr her! 

Skive IK tager i deres næste kamp imod gæsterne fra Tjørring IF, til et spændende opgør. Bliver det Skive IK, der i øjeblikket ligger i bunden af tabellen på en 7. plads der henter sejren hjem? Eller bliver det gæsterne Tjørring IF der henter deres tredje sejr i sæsonen? Bookmakeren har Tjørring IF som favorit til odds 1.70. Spil på dem her! 

articles banner

I weekendens sidste opgør tager 6. pladsen, Morsø FC, imod gæsterne Herning Fremad, der i øjeblikket befinder sig på en tredjeplads i tabellen. Et svært opgør for Morsø FC mandskabet, der kun har scoret 5 mål i sæsonen hidtil. Kan de overraske og hive tre point hjem fra kampen imod Herning Fremad? Du kan spille på opgøret her! 

Du kan spille på alle kommende kampe i den næste spillerunde HER.