top banner
top banner
top banner
Sjællandsserien Pulje 2

OPTAKT: KAN KØGE NORD FC STOPPES?

Foto: Sjællandsserien

I weekendens første opgør tager puljens stærkeste hold, Køge Nord FC, en tur til Herlufsholm GF’s hjemmebane. Køge Nord FC ligger suverænt på en første plads i tabellen, endnu ubesejret og med 0 mål lukket ind. Et svært opgør for Herlufsholm GF der skal forsøge at sætte en stopper på Køge mandskabet og deres momentum. Kan Herlufsholm GF overraske? Få odds 4.35 på dem her!

I weekendens næste opgør tager Greve Fodbold imod Ringsted IF til et spændende opgør i toppen af tabellen. Greve Fodbold har fået en stærk start på sæsonen og ligger i øjeblikket på en andenplads i tabellen med 12 point til deres navn. Gæsterne fra Ringsted IF befinder sig på en 5. plads i tabellen og har et svært opgør foran dem, når de møder Greve Fodbold i weekenden. Hvem kommer bedst fra kampen og henter tre point hjem? Greve Fodbold er favorit hos bookmakeren til odds 1.35. Spil på kampen her!

RB 1906 tager i weekenden imod gæsterne fra FC Nakskov. RB 1906, der er kommet godt fra start i denne sæson, og i øjeblikket befinder sig på en tredjeplads i tabellen med otte point, hvor gæsterne FC Nakskov i øjeblikket ligger på en 7. plads med seks point til deres navn. Hvem kan, ved kampens slutfløjt, gå fra kampen med tre point videre i sæsonen. Få odds 3.40 på FC Nakskov sejr! 

Puljens mest scorende hold med en målscore på 18 mål, Slagelse B&I, tager til deres næste kamp en tur til Haslev FC mandskabets hjemmebane. Om Slagelse B&I fortsætter med at bombe mål ind må tiden vise. Opgøret tyder på massere af underholdning til tilskuerne og vi glæder os ihvertfald til at følge kampen! Slagelse B&I er bookmakerens favorit til odds 1.65! 

articles banner

Til weekendens næste kamp skal vi en tur til den nederste del af tabellen. Tuse IF tager nemlig imod gæsterne Nykøbing FC. Tuse mandskabet, der i øjeblikket befinder sig på en 10. plads, endnu uden sejr, går på banen i håb om at kunne hente deres første tre point hjem. Hvilken trup viser sig stærkest i weekendens kamp og henter tre vigtige point hjem? Spil på kampen her!  

I rundens sidste opgør tager DMI imod Køge BK til et brag af en kamp i bunden af tabellen. Med begge hold i bunden af tabellen er det en kamp om tre vigtige point til et af de to mandskaber. Hvem, der viser sig stærkest og henter deres første sejr i sæsonen må tiden vise. Vi glæder os ihvertfald til at følge den formodentligt tætte og spændende kamp. Bookmakeren har Køge BK som favorit til odds 2.05! 

Spil med på alle kampene i den næste spillerunde af Sjællandsserien, pulje 2 HER.