top banner
top banner
top banner
Sjællandsserien Pulje 1

OPTAKT: SPÆNDENDE TOPOPGØR MELLEM HELSINGE FODBOLD OG FARUM BK

Foto: Helsinge Fodbold

I weekendens første kamp tager førstepladsen Helsinge Fodbold imod tredjepladsen Farum BK, til et topopgør. Helsinge mandskabet har fået en fantastisk start på sæsonen og ligger i øjeblikket øverst i tabellen med 12 point, endnu ubesejret, hvor Farum BK også befinder sig i toppen af tabellen med syv point til deres navn. Kan Farum BK overkomme et brandvarmt Helsinge mandskab eller bliver det førstepladsen der endnu engang henter en sejr hjem? Du kan spille med på kampen her! 

Glostrup tager i weekenden imod gæsterne fra Herstedøster IC. Med kun et point til forskel fra de to mandskaber kan du forvente et tæt og spændende opgør. Begge hold sidder i øjeblikket på en sejr. Hvem kommer bedst fra kampen og kan gå fra kampen med deres anden sejr i sæsonen? Bliver det Glostrup eller Herstedøster IC? Bookmakeren har Glostrup som favorit til odds 1.70, spil på dem her! 

Til næste opgør skal vi en tur på Stenløse Stadion hvor Stenløse BK tager imod gæsterne Brøndby. Begge hold ligger i den øverste del af tabellen, dog sidder Brøndby mandskabet på to sejre i sæsonen hidtil, hvor Stenløse BK har en enkelt sejr til deres navn. Tiden må vise, hvem der af de to mandskaber er stærkest på dagen. En ting er dog sikkert, vi glæder os til at følge opgøret. Gør du også det? Spil med på kampen her! 

Fredensborg BI møder i weekenden en svær modstander hjemme. De tager nemlig imod gæsterne Frederikssund, der i øjeblikket befinder sig på en andenplads i tabellen med syv point. Fredensborg BI ligger selv i midten af tabellen med 4. point og går til kamp i håb om at hente deres anden sejr i sæsonen. Kan Fredensborg BI overraske? Få odds 2.70 på dem her! 

articles banner

I weekendens næste opgør besøger vi bunden af tabellen. Albertslund IF tager nemlig imod gæsterne Snekkersten IF. Med begge hold i bunden af tabellen, med kun et point til forskel, kan man forvente et spændende og tæt opgør om tre vigtige point. Hvem tror du, der henter de tre vigtige point hjem? Bookmakeren har Albertslund IF som favorit til odds 2.00. Spil på dem her! 

Et hold, der heller ikke har fået den bedste start på sæsonen er Liria FK, der i øjeblikket ligger i bunden af tabellen med to point til deres navn. De møder i weekendens kamp Virum-Sorgenfri til et spændende opgør. Liria FK leder fortsat efter deres første sejr. Om det bliver mod Virum-Sorgenfri at de henter deres første sejr må tiden vise. Få odds 4.25 på Liria FK sejr hos bookmakeren! 

Spil på alle kampene af næste runde af Sjællandserien, pulje 1 HER.