top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien Pulje 1

OPTAKT: TÆT PULJE BYDER PÅ BÅDE BUND- OG TOPBRAG

Foto: Jyllandsserien

Weekendens første kamp er en spændende en af slagsen. RKG tager nemlig imod Støvring IF til et bundbrag af en kamp. Begge hold befinder sig i øjeblikket i bunden af tabellen, RKG på en 7. plads og Støvring IF på en 8.plads i tabellen. Hvem kommer til at kunne fra banen ved kampens slutfløjt med tre vigtige point med sig videre i sæsonen? Bookmakeren har RKG som favorit til odds 1.82, spil på dem her! 

Rundens næste kamp står mellem Aalborg Freja og Gug B. Hjemmeholdet ligger i øjeblikket i midten af tabellen på en 5. plads, hvor gæsterne fra Gug B befinder sig på en 3. plads i tabellen. Bliver det Aalborg Freja der henter deres tredje sejr i sæsonen indtil videre? Eller bliver modstanden fra gæsterne for stor? Vi glæder os til at følge dette potentielt tætte opgør imellem de to mandskaber. Gør du også det, så kan du spille på kampen her! 

Til weekendens næste kamp tager vi en tur til Hjørring IF’s anlæg, hvor mandskabet gæster Aalborg Chang til et opgør om tre vigtige point. Med kun et point til forskel for de to mandskaber, der befinder sig på en henholdsvis 4. og 6. plads i tabellen, tyder på et tæt og spændende opgør imellem de to hold. Hvem der tropper op på banen og viser sig stærkest i weekendens kamp må tiden vise. Hvem tror du der vinder opgøret? Bookmakeren har Hjørring IF som favorit til odds 1.85, spil på dem her! 

articles banner

Weekendens sidste kamp står på topbrag i særklasse. IF Skjold Sæby tager nemlig imod gæsterne fra Hobro IK til uundgåeligt spændende opgør. Gæsterne befinder sig i øjeblikket i toppen af puljen, endnu ubesejret med 16 point. IF Skjold Sæby har dog også vist sig ekstremt stærke i sæsonens første kampe og ligger i øjeblikket på en 2. plads i tabellen. Kampen om førstepladsen bliver uden tvivl spækket med spænding, såvel som underholdning i og med at IF Skjold Sæby er det mest scorende hold i puljen. De har sat 18 kasser ind hidtil i sæsonen. Hvem tror du kommer bedst fra kampen og henter tre point i opgøret? Spil på kampen her! 

Du kan spille på alle kampe i den kommende runde af Jyllandsserien, pulje 1 HER.