Københavnsserien

BK SKJOLD SKAL HOLDE TUNGEN LIGE I MUNDEN

FOTO: Bk. Skjold

Hvilken målsætning har I som klub for den kommende sæson, samt hvad mener du set ud fra Jeres forårssæson, der skal til for at realisere denne målsætning?
Vores målsætning er at blive et mere stabilt fodboldhold med færre udsving i løbet af en sæson. Sidste efterårssæson var ikke godt nok, og målet for efteråret er at gøre det bedre end sidste efterår. Vi fik en god afslutning på sæsonen og det momentum skal vi bygge videre på. Vi kommer lidt til at ændre en smule, men ikke det helt store.

Hvis du ser på den serie og kreds, I som klub er havnet i efter sommerferien, hvad er så din umiddelbare vurdering af den styrkemæssigt?
Sidste sæson var en meget lige række, og de to mest stabile hold tog til de to pladser. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal regne med i år. Men umiddelbart ser den stærkere ud i denne sæson end sidste. To 2.hold med divisionsreserver, 1 stk Græsrødder med en rekrutteringsbase vi andre kigger misundelig på, en DS-nedrykker fra Kastrup, et Rønne-hold der suger alt fra Bornholm og et Husum-hold med (endnu) en god træner, og som missede de sjove pladser med få millimeter. For ikke at glemme både PI og 03 sluttede højere end os, og Udfordringens stærke kollektiv. Vi skal holde tungen lige i munden for at få point, men vi har et godt hold og går ind med tro på tingene.

Forventer du I får nyt blod ind i truppen og ligger der også triste afgange og venter. Samt hvordan ser din egen fremtid ud indenfor fodboldens verden?
Truppen er nogenlunde intakt. Vi mister desværre vores anfører et halvt års tid pga studier i udlandet, og det bliver et hårdt slag. Omvendt får vi Niels tilbage engang i september, og han er en gevinst for alle hold. Udover det ser det ud til vi får en enkelt eller tilgange. Jeg selv er helt færdig som spiller. Jeg fik to indhop i slutminutterne af Tårnby og 1903 men så ikke skyggen af bolden. Til gengæld fortsætter jeg nu som officiel cheftræner efter at have haft styringen i afslutningen af sidste sæson. Vi siger tak til Thomas Laurenborg som fortsætter i samme række hos Hvidovre. Thomas har gjort et solidt og godt stykke arbejde i skjold og skal have ros for det!