Jylland Serie 1 Pulje 7

ASA MISTER FORÅRETS BEDSTE SPILLER

ASA MISTER FORÅRETS BEDSTE SPILLER

Hvilken målsætning har I som klub for den kommende sæson, samt hvad mener du set ud fra Jeres forårssæson, der skal til for at realisere denne målsætning?
– Vi har vel som udgangspunkt altid en målsætning om at klare os så godt som muligt. Styrkemæssigt befinder vi os ret godt i serie 1, men det er klart, efter en forårssæson hvor vi er ude og spille oprykningskampe, så er dette også noget vi har en målsætning om at skulle igen.

Hvis du ser på den serie og kreds, I som klub er havnet i efter sommerferien, hvad er så din umiddelbare vurdering af den styrkemæssigt?
– Der må jeg blankt erkende, at jeg ingen anelse har om niveauet ved de andre hold. Ikke et af de hold vi er havnet i pulje med har jeg/vi spillet mod før i de seneste to til tre år – så det bliver spændende. Uden at udnævne os selv som favoritter, så siger man vel typisk at niveauet falder lidt når man kommer udenfor Aarhus, så om dette er tilfældet må vi jo finde ud af.

Forventer du I får nyt blod ind i truppen og ligger der også triste afgange og venter. Samt hvordan ser din egen fremtid ud indenfor fodboldens verden?
– Vi er jo en klub med en helt del studerende og det er typisk her om sommeren hvor der kommer en del nye studerende til byen at vi får tilgange. Vi har dog intet hørt om at vi eventuelt skulle få nogle tilgange, så min forventning er egentlig at vores trup forbliver nogenlunde intakt hvor eventuelt nye folk virkelig skal kunne hæve niveauet hvis de skal have en chance for at blive en del af truppen. Vi får dog vores egen lille diva tilbage efter en længere skadepause. Han har dog ikke for fem kroner blandet teknik og kan næppe tage to jongleringer med en badebold, men fordælen han kan rende stærkt og sparke til en bold. Jeg må derfor desværre indrømme, med fare for at skyde mig selv i foden ved at rose ham, at hvis vi kan få gang i divaen igen, så kan han blive et dejligt og vigtigt gensyn på grønsværen for os.
Vi mister desværre vores klart bedste spiller gennem foråret – vores egen lille Rambo skal udsendes til en tophemmelig lokation og mission i Mellemøsten så tabet af ham begræder vi naturligvis. Forårssæsonen har for mig personligt været en lortesæson hvor baglåret har drillet en del, men jeg kæmper videre og håber på, at jeg fortsat har en stor rolle at spille for holdet på banen og ikke bare udenfor.