Jylland Serie 1 Pulje 9

ESBJERG IF92-TRUPPEN ALLEREDE STYRKET MED MANGE TILGANGE

FOTO: Esbjerg IF 92

Hvilken målsætning har I som klub for den kommende sæson, samt hvad mener du set ud fra Jeres forårssæson, der skal til for at realisere denne målsætning?
Vores mål i første omgang må være at ende over stregen. Det er en enorm hård pulje vi er kommet i. Skal vi have en chance skal vi finde det samme gode spil fra forårssæsonen, og ellers gøre skibhøj til et sted, hvor vi skal have point hver gang.

Hvis du ser på den serie og kreds, I som klub er havnet i efter sommerferien, hvad er så din umiddelbare vurdering af den styrkemæssigt?
Enorm stærk pulje vi er kommet i. Vi er endelig kommet op i serie 1 igen, og kender langt de fleste hold særdeles godt. Puljen emmer af fede lokalopgør i næsten hver weekend, så jeg glæder mig utroligt meget til sæsonen går i gang.

Forventer du I får nyt blod ind i truppen og ligger der også triste afgange og venter. Samt hvordan ser din egen fremtid ud indenfor fodboldens verden?
Vi har allerede fået en 3-4 tilgange til truppen, så det styrker den bestemt. Vi må dog desværre sige farvel til Basse og August som begge er flyttet til Århus. Kanon gode spillere og personer i klubben, som vi kommer til på banen, såvel som udenfor.