Danmarksserien Pulje 4

GEOGRAFISK GOD MEN SVÆR DANMARKSSERIE FOR AARHUS FREMAD

Aarhus Fremad

Hvilken målsætning har I som klub for den kommende sæson, samt hvad mener du set ud fra Jeres forårssæson, der skal til for at realisere denne målsætning?
Nu er vi kommet i den geografisk gode  men nok også den svære Danmarks Serie. Men vores målsætning er som altid at slutte så højt oppe i tabellen som muligt og dermed undgå nedrykning. Så er dat at udvikle spillere til vores 2 Div hold.

Hvis du ser på den serie og kreds, I som klub er havnet i efter sommerferien, hvad er så din umiddelbare vurdering af den styrkemæssigt?

Hvis man ser på pulje 3-4 som var vores muligheder så er vi kommet i den sværeste. Hold som Holstebro , Kjellerup , Lyseng og Nørresundby ligger meget tæt og kommer nok til at slås om den ene oprykningsplads. De 2 sidste pladser som giver redning i rækken bliver et drama frem til sidste spillerunde.

Forventer du I får nyt blod ind i truppen og ligger der også triste afgange og venter. Samt hvordan ser din egen fremtid ud indenfor fodboldens verden?
Vi ved at 2 af vores kulturbægere i klubben : Kasper Hjørngaard og Martin Thomsen er stoppet. Kasper har lagt støvlerne på hylden og Martin er taget med kæresten til Norge for at prøve lykken der. Sebastian Skouboe har valgt at tage tilbage til barndomsklubben IF Lyseng. Der skal lyde et held og lykke til alle 3.