Jylland Serie 1 Pulje 6

GUNDERSTED-TRÆNER: VI ER KOMMET I DØDENS PULJE

FOTO: Gundersted IF

Hvilken målsætning har I som klub for den kommende sæson, samt hvad mener du set ud fra Jeres forårssæson, der skal til for at realisere denne målsætning?
– Vi vil gerne overleve igen samt drille nogle af de “større” klubber, hvilket igen vil være en stor bedrift, hvis det kan lade sig gøre.

Hvis du ser på den serie og kreds, I som klub er havnet i efter sommerferien, hvad er så din umiddelbare vurdering af den styrkemæssigt?
– Den ser uhyggelig stærk ud, og man kunne vel næppe have kombineret en stærkere serie 1 pulje. Jeg har hørt andre kalde den “dødens pulje”, og den ser i hvert fald markant stærkere ud end nordpuljen, også når man kigger på antallet af op- og nedrykkere i de respektive puljer. Løgstør og Støvring burde f.eks. spille Jyllandsserie med det pointtal de fik i foråret, men sådan er der så meget.

Forventer du I får nyt blod ind i truppen og ligger der også triste afgange og venter. Samt hvordan ser din egen fremtid ud indenfor fodboldens verden?
– Anfører Anders Torp har prioriteret fodbolden fra, så den er tung. Forhåbentlig kommer der lidt den anden vej. Uanset hvad må vi klare os med en meget smal trup. Men kan vi holde os nogenlunde fri for skader, kan vi garanteret skabe mirakler igen igen igen.