Jylland Serie 1 Pulje 8

SVÆR PULJE FOR AGF

FOTO: AGF

Hvilken målsætning har I som klub for den kommende sæson, samt hvad mener du set ud fra Jeres forårssæson, der skal til for at realisere denne målsætning?
– Jeg tror og ved vi har lidt afgange på nogle gode gutter. Hvad det betyder må vi se, men jeg håber at det giver plads til at andre træder frem på scenen og tager ansvar. Vi går en sæson i møde som bliver svær og vores første mål er at skrabe nok point sammen til ikke at skulle rode rundt nede i bunden.

Hvis du ser på den serie og kreds, I som klub er havnet i efter sommerferien, hvad er så din umiddelbare vurdering af den styrkemæssigt?
– Sindsyg svær pulje. Vi kender de fleste hold og med de afgange vi har. Så bliver kampene mod de andre som vi kender absolut ikke nemmere. Derudover er der et par gode Horsens hold med i puljen som også gerne vil gøre det godt. Bliver en svær pulje.

Forventer du I får nyt blod ind i truppen og ligger der også triste afgange og venter. Samt hvordan ser din egen fremtid ud indenfor fodboldens verden?
– Jeg har et halvt år tilbage. Hvad der sker med det ser vi på i løbet af efteråret. Om det er tid til at kigge andet sted hen er ikke kun op til mig. Vi har som nævnt lidt afgange. Men jeg ved også vi får nogle spændende tilgange. Det ser jeg frem til. Og hvis nye folk vil med er de mere end velkomne.