Jylland Serie 1 Pulje 8

AGF SKAL STARTE FORFRA

FOTO: AGF

Hvilken kamp ser du personlig selv mest frem til i efteråret og hvorfor har du ”øje på” denne kamp?
– Jeg ser frem til en masse spændende kampe. Vi har sindsygt mange afgange. Heldigvis også tilgange. Så det bliver en sindsyg Kamp for at få sat noget sammen der kan fungere. Men det bliver spændende og vores målsætning skal nok sættes lidt anderledes end de andre sæsoner.

Hvem er i dine øjne favoritter til op- og nedrykning i Jeres pulje og hvorfor? Samt hvor vil du på nuværende tidspunkt forvente I ender i rækken?
– Aner det ikke, men lidt nedrykkere fra js er jo altid svært. Brabrand er gode og mon ikke også Viby har noget at skyde med. Vi skal se om vi kan drille de andre hold og få skrabet så mange point sammen som muligt.

Hvis du skal beskrive hvad Jeres holds styrker, hvordan ville du så beskrive dem og hvorfor?
– Vi har igennem de sidste par sæsoner haft sindsyg stor udskiftning og her til efteråret er det helt vildt. Det er ærgerligt at vi skal starte forfra hvert halve år i stedet for at kunne bygge videre. Men sådan er vilkårene og det må vi løse. Vores styrke skal uden tvivl være et godt sammenhold. I en svær sæson er det vigtigt at vi alle står sammen i båden. Også når bølgerne går højt. Vi skal have skruet på nogle taktiske ting og så er der nogle spillere der virkelig skal træde i karakter. Taktisk snilde og sammenhold skal være vores kodeord i dette svære efterår. Mission overlevelse.